Кадър: БНТВ щаба на Доналд Тръмп започват да развяват бялото знаме. Или

...
Кадър: БНТВ щаба на Доналд Тръмп започват да развяват бялото знаме. Или
Коментари Харесай

Щабът на Тръмп оттегли жалбата си срещу резултатите от изборите в Мичиган

Кадър: Българска национална телевизия

В щаба на Доналд Тръмп започват да развяват бялото знаме. Или най-малко това демонстрират последните им дейности.

Предизборният щаб на Доналд Тръмп оттегли жалбата си против резултатите от изборите в Мичиган. А успеха на Джо Байдън в Джорджия най-вероятно до часове ще бъде доказана официално след повторното броене на гласовете в щата, написа

Гейбриел Стърлинг, отговарящ за прилагатено на изборната система в Джорджия, съобщи пред Fox News, че повторното броене е съвсем към края си и щатът е напът да удостовери успеха на Байдън.

Стърлинг нарече подозренията по отношение на истинността на вота " голословни недоразумения ".

" Хубавата част е, че одитът свърши своята работа, като откри няколко непреброени гласове, които бяха регистрирани тази заран ", обясни Стърлинг. 

Предизборният щаб на Тръмп заведе правосъдни каузи в няколко щата, а щабът на демократите определи тези ходове като " театрални ".

Адвокатът на Тръмп Руди Джулиани към този момент заяви, че щабът на републиканеца е отдръпнал жалбата, оспорваща резултатите от изборите в Мичиган, където тази седмица Байдън беше разгласен публично за победител. 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР